ERAUZKETA KANPAIA GARBITZEA
Gomendagarria da ke-erauzgailuaren barrualdea urtean bitan gutxienez garbitzea.
Erauzketa-kanpaiak sukaldean kontzentratzen diren keak eta beroa ateratzeaz arduratzen dira. Gainera, hezetasuna saihesten, eta zirkulazioko airea berritzen laguntzen dute. Funtzio hauek betetzeko, eta suteak, keak edo usain txarrak ekiditeko ezinbestekoa da kanpaia garbitzea. Aldi berean, administrazio publikoek egiten dituzten jatetxe-enpresen eta tabernen ikuskapenak gainditu ahal izateko ere beharrezkoa da.
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​Ke-kanpaietan pilatzen den gantza garbitzeko, produktu eta makina espezifikoak erabili behar dira.
Merkatuan hainbat erauzketa-kanpai desberdin aurkitzen ditugu: isla modukoak, hormakoak edo sabaitik zintzilikakoak, besteak beste. Kanpai mota horien guztien barrualdeko nahiz kanpoaldeko garbiketa integrala egiten dugu.
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
Ke-kanpaiaren gainazaletan pilatutako koipea eta zikinkeri guztia alkalina apar aktiboa erabiliz garbitzen dugu.​​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
Behar den denbora igaro ondoren, ur-presioarekin urberrituko dugu, eta, horretarako, bokila birakari gidagarria erabiliko dugu, iristeko zailak diren eremuak garbitzeko.
​
Edozein garbiketa-eragiketa egin aurretik, sukaldeko tresneriak jasota egon behar du. Guk gainazalak babesteko plastiko bat jartzen dugu lanean hasi aurretik.
​
​
Gure makineria: